CCTV Karlstad

RING OSS - 054-220 89 16

Om oss

Vi kan allt om kameraövervakning i Karlstad! Med 20 års erfarenhet i branschen kan vi idag ta ett helhetsgrepp inom all typ av säkerhetsteknik.

Varmt välkommen till Säkerhetsteknik i Värmland AB, er specialist på CCTV i Karlstad! Vårt företag grundades 2001, varav vår erfarenhet är omfattande. Faktum är att vi i 20 års tid har utformat säkerhetslösningar till allt från bostadsrättsföreningar och företag till kommuner och myndigheter i hela Värmland.

Kontakta oss redan idag för att höra mer om vad vi kan göra just för er när det kommer till CCTV i Karlstad! 

CCTV i Karlstad

Vi installerar CCTV i Karlstad åt er! Ända sedan företaget grundades för tjugo år sedan har våra visioner varit tydliga. Vi drivs nämligen av att utvecklas och strävar alltid efter att bli bättre, med ambitionen att ha en personalstyrka som består av både säljare och tekniker i den omfattning som krävs för att kunna tillgodose just era behov. Något som går hand i hand med vår vision om att alltid skapa stabila, hållbara och långvariga kundrelationer. Vi hjälper er med installation av CCTV i Karlstad.

Helhetslösningar inom säkerhetsteknik 

Med tjugo års erfarenhet i branschen kan vi ta ett helhetsgrepp kring teknisk säkerhet och därmed erbjuda er allt ni kan tänkas behöva inom säkerhetsteknik som kameraövervakning / CCTV i Karlstad. Med allt från installation och projektering till service, produktval och programmering. Vi kan mer än bara CCTV i Karlstad!

Säkerhetsteknik i Värmland

Vi utgår från Karlstad, men har hela Värmlands län som vårt arbetsfält. Vi nöjer oss nämligen inte bara där utan hjälper gärna och ofta kunder även i andra delar av Värmland. Allt för att kunna bidra med säkerhet och trygghet, till så många som möjligt!  

Alla typer av säkerhetslarm

Vi bistår med vår expertis vid alla typer av säkerthetslösningar såsom nödbelysning, passer- och porttelefonisystem samt kameraövervakning / CCTV i Karlstad. Allt för att ni alltid ska känna er trygga. Med det sagt tillhandahåller vi förstås säkerhetsystem för alla behov! 

Utöver ovan nämnda tjänster erbjuder vi en rad olika larm:

  • Inbrottslarm
    Vi tillhandahåller både trådlösa och trådbundna inbrottslarm, vilka kan vara lokala eller anslutna till någon typ av larmsändare, larmmottagningscentral eller ett antal inprogrammerade telefoner.
  • Brandlarm
    Hos oss hittar ni flera typer av brandlarm för olika behov, vare sig det gäller automatiska brandlarm, brandlarmsanläggning eller brandindikering. Den sistnämnda finns ofta med som en integrerad del i en inbrottslarmanläggning. 
  • Utrymningslarm
    Vi erbjuder både talat utrymningslarm och akustiskt/optiskt utrymningslarm. Denna typ av larm är lämplig, och i vissa fall till och med ett direkt krav, i miljöer som köpcentrum och andra större butiker och hotell m.m.

Anlita oss för alla typer av säkerhetsåtgärder såsom säkerhetslarm och kameraövervakning / CCTV i Karlstad! Vi lovar att alltid göra allt i vår makt för att säkerställa er säkerhet och i sin tur skapa trygghet.

Vi kan hjälpa er med mer än bara CCTV i Karlstad, vi erbjuder nämligen flera olika typer av säkerthetsåtgärder såsom passagesystem eller inbrottslarm, som här.

Behöver ni hjälp att installera säkerhetssystem eller kameraövervakning / CCTV i Karlstad? Då finns vi här för er! Vi arbetar nämligen för att alla ska känna sig trygga. Något som genomsyrar hela vår verksamhet. Välkommen!  

Säkerhetsteknik i Värmland AB


Lägatan 9
652 21 Karlstad

054-220 89 16

[javascript protected email address]

556847-0420


CCTV

Kameraövervakning


logo-image

Om Oss

Önskar ni installera CCTV i Karlstad? Då har ni kommit rätt! Hos oss är ni i trygga händer när det kommer till alla typer av säkerhetslösningar. Välkommen!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Säkerhetsteknik i Värmland AB

Org nr: 556847-0420
Lägatan 9
652 21 Karlstad
Tel: 054-220 89 16

Hitta hit